Menu
Your Cart

AirTube headset In-ear met microfoon 3,5mm jack TIJDELIJK UITVERKOCHT!!!

AirTube headset In-ear met microfoon 3,5mm jack TIJDELIJK UITVERKOCHT!!!
AirTube headset In-ear met microfoon 3,5mm jack TIJDELIJK UITVERKOCHT!!!
-0 %
AirTube headset In-ear met microfoon 3,5mm jack TIJDELIJK UITVERKOCHT!!!
AirTube headset In-ear met microfoon 3,5mm jack TIJDELIJK UITVERKOCHT!!!
AirTube headset In-ear met microfoon 3,5mm jack TIJDELIJK UITVERKOCHT!!!
€ 0,00
€ 0,00
Excl. BTW: € 0,00
  • Voorraad: Tijdelijk niet Leverbaar!
  • Model: AT001HS
  • Weight: 0.02kg
  • Dimensions: 12.00cm x 8.00cm x 1.00cm

Deze in-ear stereo AirTube headset met microfoon is ideaal om je zelf te beschermen tegen electrosmog. Door de luchtgevulde buisjes neemt de hoeveelheid straling bij het hoofd tijdens het bellen aanzienlijk af. Koop er meteen een aantal voor uw hele gezin.


Mobiele telefoons zenden elektromagnetische velden (EMF's) uit.

Deze specifieke EMF wordt radiofrequentie (RF) -straling of microgolfstraling genoemd.

Deze straling wordt door uw mobiele telefoon uitgezonden wanneer u praat, sms, video's streamt of muziek streamt.

Zelfs als  uw mobiele telefoon in stand-by staat wordt nog steeds EMF's uitgezonden.

Sommige mensen voelen symptomen wanneer ze een mobiele telefoon gebruiken.

Andere mensen voelen niets - het is niet omdat u niets kunt voelen dat blootstelling aan straling van uw mobiele telefoon niets aan uw gezondheid doet.

Duizenden onafhankelijke studies koppelen blootstelling aan straling van mobiele telefoons aan een lange lijst van zeer ernstige ziekten, waaronder kanker.

Niettemin, de meeste mensen zullen toch een mobiele telefoon blijven gebruiken. Wanneer u  wat bewust van de gevaren bent kunt u wel leren de mobiele telefoon wat veiliger te gebruiken.


Wat is een AirTube-headset?

Een AirTube-headset is een oortelefoon met luchtslang.  De oortjes zijn gekoppeld aan een klein metalen speakertje met een 'luchtbuis'-component. Normale headsets bestaan ​​uit een 100% bedrade verbinding.

Het verschil is dat een luchtslanghoofdset typisch een gedeeltelijk bedraad onderdeel en een sectie holle flexibele luchtbuis heeft, die de draad vervangt. Deze draad- en holle buiscomponent zendt het geluid van uw apparaat (mobiele telefoon, mp3-speler of andere) naar uw oor. De eigenaardigheid van deze luchtbuis is dat deze geen metaal bevat.

Een AirTube-headset kan op dezelfde manier op de 3,5mm jack van uw mobiele telefoon worden aangesloten als op een conventionele headset.


Hoe werkt een AirTube-headset?

Een conventionele headset heeft een draadkabel tot aan het oortje. Draad heeft metaal erin. Dit metaal geleidt de straling van uw mobiele telefoon, zodat de straling gemakkelijk via de draad uw hoofd kan bereiken.

Bedrade headsets diende vroeger als FM-antenne zodat u op uw telefoon radio kon luisteren. Tegenwoordig is deze functie overbodig met het snelle mobiele dataverkeer. Doch bedraade headsets fungeren nog altijd  als een antenne die omringende EMV's aantrekt, waardoor straling rechtstreeks wordt doorgegeven aan uw hersenen, waardoor uw blootstelling toeneemt.

De luchtslanghoofdtelefoon maakt gebruik van holle luchtbuizen om het geluid van uw mobiele telefoon of een ander apparaat over te brengen met behulp van "geluidsgolven".

Doordat je het mobiele telefoontoestel op afstand kan gebruiken met een AirTube-headset,  claimt de fabrikant 97% minder elektromagnetische velden (EMV's). aan het hoofd ten opzichte van wanneer de telefoon aan het oor wordt gehouden

Als u een mobiele telefoon gebruikt om te bellen, is het gebruik van een headset met luchtslang voor de hand liggend. Deze lage straling airtube headset biedt een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. 


Waarschuwing

Een koptelefoon met luchtslang maakt je mobiele telefoon niet veilig.

Het kan wel het gebruik van je mobiele telefoon veiliger maken.

Wanneer je belt zorg dan  voor een  goede afstand tussen je telefoon en je hoofd.

Gebruik  je mobiele telefoon niet meer omdat je een luchtbuis-headset hebt gekocht.

Gebruikt deze tips voor veiliger gebruik van mobiele telefoons.

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
Slecht Goed
Validatie