Menu
Your Cart

Vitamine B

Merk: Vitals Model: VITS-V0821
bevat een hoge dosering in zuivere vormin een vegetarische capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bronBiotine (ook wel vitamine B8 genoemd) draagt bij aan het vrijmaken van energie uit voeding. Biotine is eveneens belangrijk voor een normale psychologische functie, door het ondersteunen van hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij het geheugen, de concentratie en de gemoedstoesta..
16,95€
Merk: Vitals Model: VITS-V3945
bevat 400 mg elementair choline van het merk VitaCholine®veel gebruikt in (gepubliceerd en lopend) onderzoekbelangrijk voor jong en oudCholine is lang een ondergewaardeerde voedingsstof geweest. Maar er is steeds meer over bekend. Inmiddels is het officieel erkend als essentiële voedingsstof en zijn er gezondheidsclaims goedgekeurd. Choline maakt deel uit van de neurotransmitter acetylcholine (een..
24,95€
Merk: Vitals Model: VITS-V4072
bevat de aanbevolen dosering folaat voor gebruik voorafgaand aan en tijdens de zwangerschapbevat het superieure Quatrefolic® (5-MTHF gebonden aan glucosaminezout)optimale biologische beschikbaarheidin een plantaardige capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bronFoliumzuur (ook wel vitamine B11 genoemd of vitamine B9 in Duitsland en de VS) komt in voeding voor als verschillende vormen van..
19,95€
Merk: Vitals Model: VITS-V2610
compleet B-complex met ruime doseringen B-vitaminenmet de biologisch actieve vormen van B2, B6, B12 en folaatoptimale opneembaarheid en werkzaamheidin een plantaardige capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bronVoor een optimale werking wordt aanbevolen alle B-vitaminen als B-complex in te nemen, aangezien ze op vele manieren samenwerken en van elkaar afhankelijk zijn. Wanneer een hoge ..
34,95€
Merk: Vitals Model: VITS-V0524
bevat een ruime dosering in zuivere vormin een plantaardige capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bronThiamine (vitamine B1) is als co-enzym betrokken bij verschillende reacties die te maken hebben met het energiemetabolisme, waaronder het vrijmaken van energie uit vet, koolhydraten en eiwitten die we binnenkrijgen met de voeding. Deze rol in de energiehuishouding speelt het in alle li..
23,95€
Merk: Vitals Model: VITS-V0630
bevat een hoge dosering in zuivere vormin een plantaardige capsule aangevuld met een hulpstof uit natuurlijke bronThiamine (vitamine B1) is als co-enzym betrokken bij verschillende reacties die te maken hebben met het energiemetabolisme, waaronder het vrijmaken van energie uit vet, koolhydraten en eiwitten die we binnenkrijgen met de voeding. Deze rol in de energiehuishouding speelt het in alle li..
29,95€
Merk: Vitals Model: VITS-V2061
hoge dosering van de biologisch actieve vormoptimale biologische beschikbaarheidsmaakvolle zuigtabletjes voor opname via het mondslijmvliesVitamine B12 1000 mcg van Vitals bestaat uit zuigtabletjes met de biologisch actieve vorm methylcobalamine. Dit is een van de vormen van vitamine B12 zoals het in de voeding voorkomt en door het lichaam gebruikt wordt. In veel andere vitamine B12-producten word..
16,95€
Merk: Vitals Model: VITS-V2917
hoge doseringen van biologisch actieve vormenoptimale biologische beschikbaarheidin een plantaardige capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron, zonder smaak- of zoetstoffenVitamine B12 1000 mcg Capsules van Vitals bestaat uit vegetarische capsules met de biologisch actieve vormen methylcobalamine en adenosylcobalamine (ook wel dibencozide genoemd). Dit zijn de vormen zoals vitamine B1..
22,95€
Merk: Vitals Model: VITS-V2498
hoge doseringen van biologisch actieve vormenoptimale biologische beschikbaarheidsmaakvolle zuigtabletjes voor opname via het mondslijmvliesVitamine B12 2000 mcg van Vitals bestaat uit zuigtabletjes met een hoge dosering van de biologisch actieve vormen methylcobalamine en adenosylcobalamine (ook wel dibencozide genoemd). Dit zijn de vormen zoals vitamine B12 in de voeding voorkomt en door het lic..
24,95€
Merk: Vitals Model: VITS-V3303
hoge doseringen van de biologisch actieve vormen methylcobalamine, adenosylcobalamine en 5-MTHFoptimale biologische beschikbaarheidvitamine B12 en folaat in één tablet voor meer gebruiksgemakbevat het superieure Quatrefolic® (5-MTHF gebonden aan glucosaminezout)smaakvolle zuigtabletjes voor opname via het mondslijmvliesVitamine B12 werkt nauw samen met folaat in het lichaam. Derhalve is het in de ..
29,95€
Merk: Vitals Model: VITS-V3365
bevat een ruime dosering in zuivere, biologisch actieve vormoptimale biologische beschikbaarheidin een plantaardige capsule aangevuld met een hulpstof uit natuurlijke bronVitals biedt vitamine B2 in de actieve vorm waarin riboflavine in het lichaam wordt omgezet, namelijk natriumriboflavine-5’-fosfaat. In deze actieve vorm speelt het als co-enzym een rol in het energiemetabolisme en ondersteunt he..
22,95€
Merk: Vitals Model: VITS-V2160
bevat een hoge dosering in zuivere vormin een plantaardige capsule aangevuld met een hulpstof uit natuurlijke bronproduceert geen 'niacine flush'Vitamine B3 ondersteunt de energieproductie, doordat het onderdeel uitmaakt van twee belangrijke co-enzymen in het lichaam die een rol spelen in de energiehuishouding: NAD (nicotinamideadeninedinucleotide) en NADP (nicotinamideadeninedinucleotidefosfaat)...
21,95€
Merk: Vitals Model: VITS-V0838
bevat een hoge dosering in zuivere vormin een plantaardige capsule aangevuld met een hulpstof uit natuurlijke bronPantotheenzuur (vitamine B5) is nodig om energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Op deze manier kan het helpen om vermoeidheid te verminderen.  Omdat pantotheenzuur betrokken is bij de stofwisseling en het functioneren van alle cellen, dus ook die van de hersenen en he..
24,95€
Merk: Vitals Model: VITS-V3358
bevat een ruime dosering in zuivere, biologisch actieve vormoptimale biologische beschikbaarheidin een plantaardige capsule aangevuld met een hulpstof uit natuurlijke bronIn alle producten van Vitals waar vitamine B6 in zit, is uitsluitend gekozen voor pyridoxal-5’-fosfaat (P5P), de biologisch actieve vorm van vitamine B6, en niet voor pyridoxine-HCL dat in het lichaam nog moet worden omgezet. Vit..
24,95€
1 - 14 van 14 (1 pagina's)