Menu
Your Cart

Nieuws & Actualiteiten RSS Feed

13 dec. Studie: combinatie van supplementen werkt preventief tegen COVID-19
0 276
Studie: combinatie van zink, kinabast, quercetine, L-lysine, vitamine C, D en E werkt preventief tegen griepachtige klachten en COVID-19COVID-19 houdt de wereld nog steeds in haar greep. Een veelbelovende Amerikaansestudie toonde aan dat een combinat..
31 okt. Lockdown wegens COVID-19 19% korting op alle voedingssupplementen bij GrowHealth.
0 1873
Wegens hoge telling van positief geteste mensen is België in Lockdown... ...alle voedingssupplementen nu met 19% korting bij GrowHealth.  Om uw gezondheid te ondersteunen kunt u alle voedingssupplementen uit ons assortiment nu met 19% korting bestell..
21 aug. Ongecensureerde informatie over COVID-19
0 3073
Wie een beetje kritisch durft nadenken en zijn gezond verstand gebruikt, beseft dat de mainstream media, de megalomane medische experts die erin worden opgevoerd en de “puppet on a string-politiekers” door massahypnose een surrealistisch universum..
20 aug. Dokters voor de waarheid tegen coronaleugens
0 7955
Wist U dat onnoemelijk veel artsen niet akkoord gaan met de extreem negatieve en leugenachtige manier waarop in de pers bericht wordt over COVID-19 en met de buitenproportionele en onnodige strenge maatregelen opgelegd door de overheid?Sommigen bl..
19 aug. Positieve PCR-tests zijn pertinent geen synoniem voor ‘besmettingen’ of ‘corona-infecties’ en vertonen grote foutenmarges
0 3936
Op het moment dat de ziekenhuisopnames wegens en de sterfte door COVID-19 een zeer laag peil bereikten en men bovendien zag dat mensen die in juli door COVID-19 ziek werden, dit deden met veel minder ernstige verschijnselen dan in maart (vanwege d..
18 aug. Mondmaskers zijn onzin en helpen juist niet tegen COVID-19 [1], [2]
0 3118
Ze zijn niet alleen zeer ernstig vrijheidsberovend, mondmaskers (tenzij van chirurgische kwaliteit, gedragen in de verzorging van en door COVID-19-slachtoffers) zijn onzinnige maatregelen die zelfs contraproductief kunnen werken!“Symptoomvrije..
1 - 6 van 36 (6 pagina's)