Menu
Your Cart

Platinum Rood

Platinum Rood

MANNAVITAL PLATINUM ROOD: REEKS ORTHOMOLECULAIRE MONOPREPARATEN VAN ABSOLUTE TOPKWALITEIT VOOR EEN DOELGERICHTE AANPAK 

Brand: Mannavital Stock: 5 - 10 Dagen
Draagt bij tot: de normale collageenaanmaak voor de normale functie van de huid, van het kraakbeen en van de botten (dankzij vitamine C) - het behoud van een normale structuur, hydratatie en elasticiteit van de huid met een mogelijke afname van fijne rimpels - het behoud van soepele gewrichten - het behoud van sterke botten (dankzij collageeneiwit)De jeugdigheid, hydratatie en elasticiteit van onz..
26,95€ 24,26€ Excl. BTW:22,88€
Brand: Mannavital Stock: 5 - 10 Dagen
Draagt door ijzer en de B-vitamines foliumzuur, B6 en B12 bij tot de normale vorming van rode bloedcellen en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid - draagt door ijzer bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam - draagt door ijzer, koper en de vitaminen B12 en C bij tot een normaal energieleverend metabolisme.Niet alle ijzerpreparaten worden even goed verdragen. Bovendien ontber..
9,95€ 8,95€ Excl. BTW:8,45€
Brand: Mannavital Stock: 5 - 10 Dagen
Draagt bij tot een normale productie van het schildklierhormoon en tot de normale werking van de schildklier - draagt bij een normaal energieleverend metabolisme - draagt bij tot een normale functie van het zenuwstelsel en een normale geestelijke functie - draagt bij tot de instandhouding van een normale huid.Het sporenelement jodium is vooral essentieel voor een normale functie van de schildklier..
10,45€ 9,41€ Excl. BTW:8,87€
Brand: Mannavital Stock: 5 - 10 Dagen
Draagt door vitamine B6 bij tot: een normale functie van het zenuwstelsel - een normale geestelijke functie - een normaal energieleverend metabolisme .Melatonine is een kleine hormoontje dat we van nature zelf aanmaken als het begint te schemeren. De lichaamseigen aanmaak van melatonine kan ’s avonds aangevuld worden met MELATONINE PLATINUM, natuuridentieke melatonine die voor een optimale opname ..
9,95€ 8,95€ Excl. BTW:8,45€
Brand: Mannavital Stock: 5 - 10 Dagen
MSM of methylsulfonylmethaan is een natuurlijke en organische zwavelverbinding, zoals die in de dagelijkse voeding voorkomt. Verwerken, verhitten, langdurig opslaan en koelen van voedingsmiddelen kan het gehalte aan zwavel doen afnemen.Met MSM PLATINUM in V-tabletten kan het zwavelgehalte in het lichaam aangevuld worden op een natuurlijke manier. MSM PLATINUM in V-tabletten bevat met OptiMSM® een ..
19,25€ 17,33€ Excl. BTW:16,34€
Brand: Mannavital Stock: 5 - 10 Dagen
MSM of methylsulfonylmethaan is een natuurlijke en organische zwavelverbinding, zoals die in de dagelijkse voeding voorkomt. Verwerken, verhitten, langdurig opslaan en koelen van voedingsmiddelen kan het gehalte aan zwavel doen afnemen.Met MSM-poeder PLATINUM kan het zwavelgehalte in het lichaam aangevuld worden op een natuurlijke manier.Zwavel is een belangrijk opbouwend mineraal van kraakbeen, p..
26,95€ 24,26€ Excl. BTW:22,88€
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 17