Menu
Your Cart

Ortho-reeks

Brand: Mannavital Stock: 5 - 10 Dagen
Met passiebloem dat bijdraagt tot een natuurlijke ontspanning, een betere stressbestendigheid en een gezonde slaap.Een drukke job, een veeleisend gezin, files op de weg, examens... er zijn tal van redenen waarom we soms teveel geestelijke spanning ervaren en we een natuurlijk, ontwennend middel kunnen gebruiken zonder gevaar op nevenwerkingen of afhankelijkheid. Bijzonder aan CALMITON is een door ..
23,95€ 21,55€ Excl. BTW:20,33€
Brand: Mannavital Stock: 5 - 10 Dagen
Met Curcuma en Boswellia die bijdragen bij tot het behoud van soepele gewrichten - met vitamine C dat bijdraagt tot de normale collageenaanmaak voor de normale functie van kraakbeen - met mangaan dat bijdraagt tot de normale vorming van bindweefsel.De kwaliteit van ons leven wordt in grote mate bepaald door het gemak waarmee we ons kunnen voortbewegen. In de totaalformule CARTILATON zit een ideale..
39,65€ 35,69€ Excl. BTW:33,67€
Brand: Mannavital Stock: 5 - 10 Dagen
Unieke en wetenschappelijk onderzochte synergie van humane, levensvatbare darmbacteriën.Darmbacteriën worden steeds meer voor diverse doeleinden ingezet. Met KYO-DOPHILUS ONE PER DAY bestaat een unieke combinatie van darmbacteriën, die specifiek zijn voor de darm van de mens en die in wetenschappelijke studies hun efficiëntie bewezen hebben. Tot op de houdbaarheidsdatum van dit voedingssupplement ..
17,69€ 15,92€ Excl. BTW:15,02€
Brand: Mannavital Stock: 5 - 10 Dagen
Draagt bij tot het behoud van normale botten dankzij vitamine D3, vitamine K2 en calcium (aangevoerd door Lithothamnium calcareum)Er zijn verschillende voedingsstoffen die bijdragen tot het behoud van sterke beenderen. OSTEOTON FORTE is een zeer complete synergie daarvan, die niet alleen de best werkzame en opneembare vormen van de botverstevigende vitaminen en mineralen aanvoert, maar dit eveneen..
16,95€ 15,25€ Excl. BTW:14,39€
Brand: Mannavital Stock: In Stock
Gefermenteerde rode rijst draagt bij tot het behoud van normale cholesterolbloedwaarden (10 mg monacoline K/dagdosis)Voor een goede gezondheid van onze vaten is het wenselijk het cholesterolgehalte zo goed mogelijk te beheersen. Naast een gezonde en gevarieerde voeding met voldoende vezels en naast voldoende beweging, kan het natuurlijke fermentatieproduct 'gefermenteerde rode rijst' of 'Red Yeast..
19,95€ 17,96€ Excl. BTW:16,94€
Brand: Mannavital Stock: 5 - 10 Dagen
Draagt bij tot: een normale geestelijke functie, waaronder de stressbestendigheid, dankzij magnesium, ashwagandha en de vitaminen B1, B3, B6, folaat, B12, biotine en C - het energieleverend metabolisme, dankzij magnesium, ashwagandha en de vitamines B1, B2, B3, B5, B12 en C - de afname van vermoeidheid, dankzij magnesium, ashwagandha en de vitaminen B2, B3, B5, B6, folaat, B12 en CRELAXOTON is een..
12,95€ 11,66€ Excl. BTW:11,00€
Brand: Mannavital Stock: 14 - 28 dagen
Unieke synergie van glucosamine, chondroïtine en MSM in hun optimaal werkzame vormen en in de wetenschappelijk onderzochte doseringen - met vitamine C dat bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen. Glucosamine, chondroïtine en MSM zijn natuurlijke bouwstoffen. TRIOMOVE biedt ze aan in hun best opneembare vorm, in hun beste kwaliteit en in hun optimale..
38,50€ 34,65€ Excl. BTW:32,69€
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8