We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
U kunt hier onze Privacyverklaring lezen!

Zuiver Water

Zuiver Water

GrowHealth verkoopt Aqualine waterfilters voor op het aanrecht

In de natuur ontstaat mineraalrijk water doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen en sporenelementen op. De Aqualine waterfiltersystemen werken ook volgens dit principe.


 • Natuur
  Door gebruik te maken van de zwaartekracht bootst het filterproces in het Aqualine systeem de natuur na. Er is dus geen stroom nodig!
 • Superieur in filteren
  De Aqualine systemen zijn aantoonbaar in staat om gemiddeld 99% van de vervuilende stoffen uit het water te filteren. Het performance niveau van de Aqualine systemen zijn daardoor vergelijkbaar of zelfs superieur aan de filtratie in de meeste andere watersystemen die tot wel tien keer de prijs kosten en bovendien elektriciteit nodig hebben. Maakt van kraan-, regen(ton)-, rivier- of slootwater helder en gezond drinkwater.
 • Mineraliseren
  Door de Elvan mineraalstenen wordt het gefilterde water voorzien van diverse mineralen die van nature in water aanwezig zijn.
 • Vitaliseren
  De 4 magneten van 1.200 Gauss in de kraan laten het water wervelen zoals het zich ook in de natuur gedraagt. Dit is een natuurkundig proces (Schauberger principe) waardoor het water wordt gevitaliseerd. Vitaliseren wordt bijvoorbeeld op grote schaal in de tuinbouw gebruikt. Alleen het verwervelen van het water zorgt al voor betere oogsten.


Fabrikanten in het Westen ontwikkelen waterfilters die alleen water filteren.

Fabrikanten in het Verre Oosten kijken naar het totaal plaatje. Hoe gedraagt water zich in de natuur, hoe wordt het gevitaliseerd, hoe komen de mineralen in het water. Ze kijken dan hoe ze dit proces zoveel mogelijk in hun waterfilter kunnen toepassen. In die landen houden ze zich met gezondheid bezig voor lichaam en geest.
De waterfilters van Aqualine zijn ontwikkeldt in Zuid-Korea en zijn een 4-in-1 filtersysteem dat o.a. GenX, virussen, bacteriën, hormonen, medicijnen, pesticiden uit het water verwijdert. Het systeem mineraliseert, vitaliseert en maakt het water eventueel basisch (alkalisch). Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

Weergegeven:
Sorteren op:
Aqualine 12 waterfilter ABS tank van 8 liter New Op voorbestelling

Aqualine 12 waterfilter ABS tank van 8 liter

Het Aqualine 12 waterfilter is een 5-in-1 filtersysteem dat o.a. GenX, virussen, bacteriën, hormonen..

229,00€ Excl. BTW: 189,26€

Aqualine 12 waterfilter glazen tank van 8 liter

Het Aqualine 12 waterfilter is een 5-in-1 filtersysteem dat o.a. GenX, virussen, bacteriën, hormonen..

269,00€ Excl. BTW: 222,31€

Aqualine 5 waterfilter ABS tank van 5 liter New Op voorbestelling

Aqualine 5 waterfilter ABS tank van 5 liter

Het Aqualine 5 waterfilter is een 4-in-1 filtersysteem dat o.a. GenX, virussen, bacteriën, hormonen,..

189,00€ Excl. BTW: 156,20€

Aqualine 5 waterfilter glazen tank van 5 liter

Het Aqualine 5 waterfilter is een 4-in-1 filtersysteem dat o.a. GenX, virussen, bacteriën, hormonen,..

239,00€ Excl. BTW: 197,52€